Ha olvasol is...


Írd be az e-mail címed:

Delivered by FeedBurner

Fontos

Ha mesét nézel és nem indul, innen töltsd le ingyen a DivX7-et. Ha lassan bufferel az a szerverek túlterheltsége miatt van. Várnod kell pár percet. Különben állandóan nyomkodhatod az indulj gombot! Jó szórakozást kívánok!!!


www.idokep.hu

Felhőkép

Indafotó képek

Csak jazz

Üzenőfal

Google



Családi punnyadás google gadget:

Add to iGoogle

Családi punnyadás

↑ Grab this Headline Animator


Add to Google Reader or Homepage


RENDSZERES OLVASÓK:

Szótár


Címkék

adó (1) ajándék (9) álom (1) anyám (1) az oroszlánkirály (1) a kincses bolygó (1) babonák (1) baleset (1) bambi (1) barbi (4) buli (4) család (9) csavargás (3) csend (4) csingiling (3) csipkerózsika (1) cukrászda (1) díno (1) egyedül (1) együtt (5) éjjel (1) élet (9) elfelejtés (3) én (26) eper (1) érzés (2) eső (2) eszeveszett birodalom (1) ez (15) feed (1) fészbuk (2) film (3) flash (24) game (4) gondolat (1) gondolkozós (4) gyerek (33) gyerekek (47) gyerekjáték (2) gyerekjátékok (21) gyerekszáj (13) hableány (1) herkules (1) hétfő (1) hétvége (31) hideg (1) hiszti (1) (3) horoszkóp (1) hülye (15) idő (2) időjárással mi van (5) igéretek (1) iskola (1) itthon (19) iwiw (1) játék (5) játszótér (1) jégkorszak (1) kaja (5) karácsony (5) kép (21) kérdés (3) kívánság (1) konyha (1) kórház (3) közösség (1) mamák (2) mario (1) máv (1) megmondás (56) mese (31) mi (4) micimackó (3) mienk (1) mikulás (1) mondóka (3) munka (6) napirutin (4) nátha (3) némó (1) nyugalom (4) online (46) öröm (11) orvos (4) ovoda (6) panda (1) pénz (2) pillangó (1) pinokkió (1) pool (1) rólam (1) rosszullét (1) stressz (10) süsü (1) sütés (8) számla (1) szánkó (1) szavazás (1) szeretet (2) szilveszter (1) szilveszteri sms (1) színház (1) szörny rt (1) sztori (1) sztrájk (2) szülinap (6) tapasztalat (1) tarzan (1) tigris (3) titok (2) túlóra (2) újév (1) ünnep (6) utca (1) üzenet (1) vágy (1) vallomás (1) változás (2) van (14) város (1) vásárlás (1) vélemény (5) vicc (1) video (37) volt (1) wall e (1) zene (12)

Megmarhultatok-e?

2012.03.14. 10:23 :: Bedina74

Miért?

Mióta megváltozott az admin felület, szanaszét van törve a blogom. Mesék között mit keres bejegyzés? Meg ilyenek! Gondoltam kitörlöm a már nem létező linkeket, frissítek ezt-azt, de érdemes-e?


Szólj hozzá!

Címkék: stressz

Egy könnycsepp Tigrisért

2011.01.04. 12:15 :: Bedina74

Egy nagykutya a Stagevu-nál egy könnyű mozdulattal eltávolította a Tigris színre lép mesémet!!! Miért? Azért így is megnézték 2701-en. Sírjunk együtt. Lécci!


Szólj hozzá!

Címkék: tigris

Ezer bocs....

2011.01.03. 11:41 :: Bedina74

Rég nem írtam. Boldog új évet mindenkinek! Remélem nekem is boldog lesz, bár az édes életből majdnem félédes lett... Elvesztettem kicsit a fejem, de a párom egy angyal, többet nem is írok erről.

Kicsi lányaimat ma elindítani nem volt könnyű, Pannikám ölelgetett, pityergett az oviba és nagyon fogok hiányozni neki, Brigusz úgy ment be a suliba, hogy még hátrafordult és kinyújtotta rám a nyelvét ( jövőre lehet már be is mutat, hogy kapjam be ) imádtak itthon lógni, mamákhoz szaladgálni, szülőket kikészíteni idegileg! Én a szünet alatt annyi filmet megnéztem, mint egész évben se, és Én se akarok dolgozni menni, kinek hisztizhetek?


2 komment

Címkék: mi itthon

Anya, mi ez? Virgács!

2010.12.06. 10:30 :: Bedina74

Kis csizmákba csoki mikulás, elötte dísztáskában mindenféle jó meg egy virgács. Sose kaptak még, pedig eddig is kijárt volna. Most megkapták és ez a legérdekesebb. Lehet büszkén mesélni oviba, suliba. Mondtam nekik, hogy az a rosszaságért jár, de nem hatotta meg őket. Panni pénteken 6 éves lett, ő mostmár nagylány különbenis! Brigi ilyenkor mindig figyelmezteti, hogy úgyse érsz utol, én már 7 éves vagyok. Erre Panni: kit érdekel, te elöbb leszel öreg! Ennyi!


1 komment

Címkék: gyerekek

Ha Pannika fest

2010.11.29. 00:13 :: Bedina74

Mondom a lánykámnak, hogy fessen a kisszobában. El is volt egy darabig, aztán gondolt egyet és behurcolkodott a nagyszobába. Még tiszta vizet is hozott, csak elfelejtette közölni, hogy kifröccsent a padlólapra. Nem is volt semmi gáz amíg ki nem szaladt valamiért. Nem ért ki, mert marha nagyot esett a drágám, Én pont láttam, mert nem szeretem ha rohangálnak, épp szólni akartam, hogy ne! Taxi meg sürgősségi, helló. Lassan már köszönni se fogok ott csak legyintek nekik, hogy újra itt vagyok az egyik gyerekkel, cső. Nincs eltörve se a keze, se a koponyája, még jó! Azt persze hagyjuk figyelmen kívül, hogy esetleg agyrázkódása van, mert sok a beteg még.... Most már így éjfél felé el merem mondani, hogy jól van, mert ez délben történt és már a kórházban is szétröhögte a fejét a kávé autómatán, ahogy tologatja a poharat kifelé. Rögtön nagyon szomjas lett, két meggylével leszedett Pannácska. Imádom.


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: gyerek stressz

Örüljek?

2010.11.27. 01:33 :: Bedina74

A mai napom fontos pillanatai:

Reggel kelés a lányokkal. a 7 éves morcos. Az 5 éves hisztis. Ugyanis Atilla elvitte a dolgozóba az ő két pogácsájukat is véletlenül. ( a dög ). Elindulunk, Brigit elkísérjük a suliba, azt mondja Pannikám vegyek neki macit, azt a Dörmi nevű sütit. Mert imádja. Perszehogy nincs nálam pénz. Futás haza. Egyszercsak beérünk oviba, nincs hajgumi. De csak saját jó. Megint hazafutás, büdös kölök élvezte, én nem annyira, még el is sírtam magam ( nem szoktam ilyet csinálni és nem vagyok terhes ) Amikor hazaértem jól megittam két adag kávét és megnyugodtam. 11 órakor úgy döntöttem megyek ügyintézni városba. Kicsit elhúzódott a dolog, a fél 1-es vonatot nem értem el, se az 1 órást, se a fél 2-st. A két órási meg késett 20 percet. Azért se fagytam meg. Munkahelyen semmi katasztrófa, időben haza is értem. Most már csak azt nem értem, miért nem alszok?!


Szólj hozzá!

Címkék: én

Kellett ez nekem?

2010.11.16. 18:00 :: Bedina74

A kicsinyeim rágják a fülem, hogy vegyek már nekik világítós rajztáblát. Ma úgyis ráértem, mert Brigusszal voltunk bőrgyógyásznál, mondom neki sétáljunk el, megnézzük mennyibe kerül. A minimaxos játékboltba lehet kapni, meg szívinfarktust is, a kettő hirtelen 14 ezer forint lett volna. Kitéptem gyorsan a gyerekem kezéből és arrébb tereltem, hogy nézzen mást és ezt felejtse el, ilyen nincs is. Végül talált aranyos kis szőrmókot, lehet fésülgetni, 3000 magyar forint darabja, már emlékszem miért csak karácsony előtt járok ide. Elnevezte mindkét csaj Bolyhosnak, remélem nem három napig tartós csoda.....

 


Szólj hozzá!

Címkék: játék

Márton napi liba buli

2010.11.12. 11:47 :: Bedina74

Egész család ott lesz Pannikám buliján, csak én nem. Hát anya az ilyen? Dehát dolgoznom kell, szabim perszehogy nincs. Nagyon év vége van. Amúgy is köhögök, nem is hiányzik egy órát fagyoskodnom az ovoda udvarán, a kölök is áldását adta, hogy nem leszek ott. Holnap úgyis elmesélik ötször, hogy miről maradtam le. Édesek.


Szólj hozzá!

Címkék: megmondás

Luk van minden csövön :D

2010.11.08. 10:36 :: Bedina74

Ilyen kedvem van, nem kell erre se nem kommentelni, úgyis beszólok, hejj!

 


Szólj hozzá!

Címkék: zene

Mesés nap

2010.10.28. 12:03 :: Bedina74

Plusz egy mese gyerekek. Csingiling 3. Lehet idetapadni a monitorra.


Szólj hozzá!

Címkék: mese

28 csokis fánk

2010.10.27. 11:45 :: Bedina74

Fánkot sütöttem, aztán mostanra lett kész. Bevallom egy-kettő kicsit nyomi lett, de fincsi. Már napok óta terveztem, tettem csokit is a tetejére, de képet azért se rakok fel. Remélem a kicsik felfalják, mire hazajövök munkából, különben nekem kell megenni:D Éjszaka.


Szólj hozzá!

Címkék: sütés

Vannak még jó emberek, valahol...

2010.10.26. 12:02 :: Bedina74

Hát már gondolkoznom kellett a jelszavamon? Amikor imádtam írni! Ezentúl azt is le fogom írni, ha elfogy a szappan! Becsszó! ( amúgy nincs itthon mosópor ) És kiégett az előszobában az izzó. Ati nem olvas, de majd észreveszi. Anyukám csuklani fog...

Ma olyan jó dolog történt velem, hogy kiült a mosoly az arcomra. Mindjárt lepofozom magamról, mert ki megy vigyorogva melózni kedden. Esőben.


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: én

A veszély közelében

2010.10.05. 19:07 :: Bedina74

Van a közvetlen közelünkben egy kisbolt. Mi csak úgy hívjuk: rablóék. Minden háromszor annyi, mint máshol, de néha az ember beugrik valamiért. Ma lehet, hogy nem kellett volna. Anyósom délután megkért, vegyek már neki egy doboz cigit, mert ebben az esőben nem szeretne kimozdulni, nem haragszom-e? Nem. Belépek a boltba, ott egy fickó, támasztja a pultot, mélyen az eladónő szemébe bámul. Aztán rám, ugye, mert be mertem menni...

Azt mondja a férfi, hogy pénzt akar. Vagy életet. Eladónő rámnéz, mondom én meg egy doboz Bondot. Kiszolgál, és visszafordul a faszihoz, hogy nagyon reméli, az elöbb csak viccelt, mert ez ma már a második ilyen eset. A többiről lemaradtam, mert leléptem.


1 komment

Címkék: hülye

A játékmaci a bűnös

2010.09.16. 23:32 :: Bedina74

Panni meg van fázva. Hát miért ne? Orvos 11-től. Én nekem meg délben készülődnöm kell, ha el akarom érni a vonatom. Mindenki felöltözve, erre Pannika azt mondja, hogy hozza a maciját, amit a fogorvostól kapott. Oké kapd föl, aztán uzsgyi! Olyan kis 2 centis műanyag maciról van szó, ami ha eltűnik, akkor nagyon. Ez meg is történt. Felöltözve fél órán át a kis köcsög macikát kerestük, mert anélkül ő le nem megy a dokihoz, punktum. Persze egész reggel azzal játszott, csak akkor bújt el amikor kellett. Egyszercsak meglett, egyszercsak ott voltunk a rendelőben és mondom a kicsinek, hogy akkor most forduljunk vissza, mert erre nekem nincs időm. Csak huszan lehettek a váróban, de lehet többen is. Lesz egy igazolatlanja a kis husinak. Holnap 8-tól van doki, macika előkészítve, mi történhet?


1 komment

Címkék: játék gyerek stressz

Ja ez hanyagolva lett

2010.09.13. 23:59 :: Bedina74

Történt itt sok minden, csak lusta lettem írni. Hülye picsa lettem-e? Brigi hozza a piros pontokat, ahogy kell, de a suliba a lépcsőn már kétszer le akart esni. Amúgy imádja az iskolát, de a lépcsőtől kész van. Panni el van az oviban, mert ő az egyik legnagyobb a csoportban, mert jövőre neki is suli. Múlt hét pénteken úgy összecsípte valami szúnyog, hogy bevittem a sürgősségire, úgy bedagadt a sok csípés, most meg a fogával van valami érdekes. Még jó, hogy nem fáj neki. Holnap ovi elött fogorvos, már miért ne?! Örülünk! A szemét időjárás miatt tele a lakás napokig száradó ruhákkal. Nem engedünk be senkit. Anyámnak tegnap névnapja volt, megbeszéltük, hogy nem kér semmit. Válság van! Anyósomat meg napok óta nem láttam, de, hogy az Attila se, az már ciki. Nagyon kötelező csekkek befizetve, többiek bekaphatják, ha meg éhen halunk, úgyis mindegy. Ámen.


Szólj hozzá!

Címkék: megmondás

Hány óra?

2010.09.05. 23:58 :: Bedina74

Már rég punnyadnom kéne, mert 3 és fél óra múlva kelek. Kellett nekem este jól bekávézni. Attilámnak szülinapja volt, ilyen is egyszer van egy évben. Ajándékot már rég megkapta, torta meg nem jár neki az ő korában, anyukája le se tolta a biciklit egy puszira, szép család. Facebook-on a rokonság se nyomott egy tortaszeletet se a falára, micsoda fertő, mi?


Szólj hozzá!

Címkék: család szülinap

Helló iskola!!!

2010.09.01. 10:29 :: Bedina74

Hihetetlen, hogy suliba jár Briguszkám. Csak úgy dagad a mellkasom a büszkeségtől. Sikerült időben felkelni, Panni közölte, hogy ő aztán nem megy oviba ( dehogynem gyerek ). Brigi csupa érdeklődés, 3 gyerkőcöt ismer az osztályba és ő a legszebb lány, jóhogy! Évnyitón megfagytunk, de ez csak az igazgató urat nem érdekelte. 3 napig szabad kísérgetni őket az osztályteremig, ez érdekes lesz, mert én is eltévedek, pedig oda jártam. Elsősöknek a másodikon kell lenni a teremnek, fasza. Lehet, hogy egy nyomkövető kéne a kölökre, haha.


Szólj hozzá!

Címkék: gyerekek iskola

7 éves

2010.08.27. 20:38 :: Bedina74

Valamit azért illene ide írni. Főleg, hogy a Brigi szülinapja van. Igaz elnapoltuk holnapra, de ma ő a főnök. Kapott ma is ajándékot, de ha holnap nem kap tortát a gyerek, nekem annyi. Sütni nem fogok, de egy fekete erdő vagy orosz krém torta hamar elfogy majd.


Szólj hozzá!

Címkék: szülinap

Hétfői munkaundor

2010.08.23. 21:06 :: Bedina74

Vége a két hetes szabimnak. Akár hangosan hisztizhetnék is. Tök jó volt. Mivel Attilám délutános, ezért neki kellett megvenni a suliba a Brigusz könyveit, haha. Egyre ügyesebb ez a hapsi. 11 könyv egy elsősnek szerintem kicsit sok, de ők tudják.


Szólj hozzá!

Címkék: megmondás

Miért nincs itthon tej?

2010.08.19. 10:44 :: Bedina74

Micsoda borzalom! Még ilyet. Kellett volna a kávémba! Hát persze, Ati tegnap sunyi módon mind beletette a palacsinta tésztába. Mert félévente egyszer bemegy a konyhába és akkor palacsintát süt. Utána hallgathatom hetekig, hogy bezzeg Ő amikor... Nekem meg remeg kezem, lábam a tejért. Na csak keljen fel! Mert még alszik, ja.

Amúgy ma 1 éve írom a blogom. Milyen kis kitartó vagyok. Hahh


Szólj hozzá!

Címkék: stressz

Még mese

2010.08.14. 17:42 :: Bedina74

Raktam föl még 4 mesét. Csak a kedves gyerekek kedvéért.


Szólj hozzá!

Címkék: megmondás

Péntektizenhárom hejjj

2010.08.13. 20:39 :: Bedina74

Annyira nem történt semmi! Anyámmal meg majd holnap kibékülök. És még egy ufót se láttam éjjel, nemhogy hulló csillagot. Holnap meg elindulok bevásárolni iskolai cuccokat a leendő elsősnek. Akik nem bírnak viselkedni nagy áruházakban ( se ) azokat itthon hagyom. Szóval a család marad. Már csak egy balek kéne, aki haza autózza az íróasztalt, széket stb...


Szólj hozzá!

Címkék: megmondás

Vannak terveim

2010.08.09. 17:42 :: Bedina74

Mivel ma elkezdődött két hetes szabim, úgy döntöttem reggel 11-kor kelünk és este kettőkor fekszünk. Gyerekek picit korábban. Megpróbálunk eljutni legalább az állatkertbe. Attilát megpróbálom ott hagyni, igaz múltkor is hazatalált. Szeretnék hajókázni, kirándulni, jól eltévedni, kincset találni... Közbe lakást kifesteni, nyári nagytakarítást csinálni. Szülinap is lesz kettő is. Én a legszebb korba lépek, Brigusz meg 7 éves lesz. Juhuu!!!


9 komment

Címkék: együtt

Az igazi jutubon :D

2010.08.08. 22:45 :: Bedina74

 


Szólj hozzá!

Címkék: gyerekek

Fogorvoshoz be

2010.08.02. 20:56 :: Bedina74

Amiket bent hagytam melóhelyen, az megvan. Hétvégén megőszült hajszálaimat meg el lehet fésülni erre-arra. Ma a városban csatangoltunk fogorvos után az elsőszülöttel, de kisebb erről nem tudhat, mert ő is fröcsögött volna szökőkútban velünk boldogan, úgyhogy csitt. Meg voltunk pizzériában és jól hazarendeltünk sok mindent. Nem, majd cipelünk.


1 komment

Címkék: megmondás

süti beállítások módosítása